Jeg er utdannet interiørkonsulent og boligstylist, og hjelper deg gjerne ved salg av din bolig eller hytte :-) Jeg bor på Åmot i Modum.

Ved salg er det lurt at boligen presenteres slik at den blir interessant for flere målgrupper, for å appellere til flest mulig kjøpere. Ofte ser man seg litt blind på egen bolig og hvilke alternativer som finnes, og da kan det være greit å hente inn noen "friske øyne" til å tenke litt nytt og se andre muligheter :-)

Mitt mål er ikke å endre mest mulig i boligen, men å hjelpe til slik at boligen vil fremstå mest mulig innbydende. Det er viktig at boligen virker lys, stor og hjemmekoselig, med fargeinnslag som er i tiden og som passer interiøret og boligen for øvrig.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat på tlf 47 25 74 60 eller epost [email protected] - jeg ser frem til å høre fra deg :-)

Anbefaling:

"Jeg skulle selge min leilighet i Spydeberg og i den forbindelse kontaktet jeg Anne Marie Trulsrud for boligstyling. Anne Marie er positiv, imøtekommende, meget hyggelig og lett å samarbeide med.

Med sin kreativitet og med enkle grep forvandlet hun den hvite og minimalistisk innredende leiligheten min til et hjemmekoselig, sjarmerende og innbydende hjem.

Anne Marie gjorde en utmerket jobb - Jeg er meget fornøyd med hennes innsats og anbefaler henne gjerne.

Mvh Tone Sørlie"